Co-teaching in het S.O. 2 - De co-teaching tandem - maandagnamiddag

Je bent nog niet ingelogd, log in of registreer om in te schrijven.

Ben je overtuigd dat co-teaching een meerwaarde kan zijn? Dan is deze nascholing je concrete start met een collega! Je gaat op zoek naar je professionele en persoonlijke sterktes om in te zetten in co-teaching.
Je verdiept je verder in de verschillende modellen van co-teaching. Door te vertrekken van verschillende casussen probeer je inzicht te krijgen in mogelijke valkuilen van co-teaching tijdens de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatiefase.
Tenslotte ga je zelf aan de slag: door checklists en inspirerend materiaal probeer je co-teaching op te zetten specifiek voor jouw vak.

De vorming vindt plaats op maandagnamiddag 29 januari. 
Indien volzet, wordt ze herhaald op vrijdagvoormiddag 2 februari. Stuur een mailtje naar Chantal als je hiervoor wil inschrijven.

Vorm: 
Nascholing
Niveau: 
Secundair
Doelgroep: 
Leerkrachten
Thema's: 
Differentiëren
Doelstellingen: 
  • je verdiept je verder in de verschillende modellen
  • je kan co-teaching opzetten met een collega door de verschillende fases goed voor te bereiden: de planfase, de uitvoering en de evaluatie.
  • je krijgt inzicht je sterktes om in te zetten tijdens de co-teaching
Plaats: 

Opleidingscentrum Campus Prins Filip
Jubileumlaan 217c
9000 Gent

Data: 
maandag 29/01/2018 - 13.00 tot 16.00
Prijs: 

Maximum €35 per halve dag voor mensen, werkzaam in het onderwijs van de stad Gent (de verrekening gebeurt via interne transfer van de werkingsmiddelen van de school).
Maximum €35 per halve dag voor externen (wacht steeds met betalen tot na ontvangst van de factuur).

Groepsgrootte: 
max. 12 (6 co-teams)
Vereiste voorkennis: 

Volg eerst de nascholing "Co-teaching in het S.O. 1 - Van solist naar teamspeler" en vind een collega-leraar met wie je een co-tandem gaat vormen. Schrijf allebei in!

Externe begeleider/lesgever: 

Marijn Vandevelde
Marijn Vandevelde is nascholer differentiatie bij GO! nascholing. Zij gaf Nederlands en Engels en werkte als projectmanager taal- en diversiteitsbeleid aan een expertisenetwerk van lerarenopleidingen. 

Contactpersoon - intern: 
© Stad Gent 2018
PBSOG
Campus Prins Filip, Jubileumlaan 217C, 9000 Gent,
tel. 09/268 24 06​, e-mail pbsog@stad.gent